Onze telefoondienst, WhatsApp & e-mail

Tijdens je verblijf zijn we te bereiken via +31 118 236 191 (ook WhatsApp) of support@hellozeeland.com. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zondag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Als er problemen zijn buiten kantoortijden, dien je telefonisch contact op te nemen. Tot 21.00 uur zijn we bereikbaar voor noodgevallen. Klik in het keuzemenu op 1 en dan word je doorverbonden met onze interne nooddienst.

Tevens kun je je vraag stellen via de website (chat linksonder in het scherm) of door een e-mailtje te sturen naar support@hellozeeland.com.